προφιλ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο VTria Architects λειτουργεί από το 1980 με έδρα τη Λαμία κι έχει δημιουργήσει έργα σε πολλές ακόμη περιοχές στην Ελλάδα. Μέσα στα χρόνια αναπτύχθηκε κι εξελίχθηκε σε μία ομάδα αρχιτεκτόνων που με τη δυναμική της ματιά και καινοτομία δημιουργεί κι αντιμετωπίζει τα σύνθετα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η δραστηριότητα του γραφείου ποικίλει κι εκτείνεται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών σύνθεσης, σχεδιασμού, μελέτης, επίβλεψης και διεύθυνσης έργου, καλύπτοντας, έτσι, τις περισσότερες απαιτήσεις των δημόσιων και ιδιωτικών αρχιτεκτονικών έργων και περιλαμβάνει:

κατοικιων

εργα αποκατάστασης

interior design

αρχιτεκτονικης τοπίου

αστικου σχεδιασμού

δημοσιας διοίκησης

εκπαιδευσης

πολιτισμου

Η μοναδική αισθητική, η διαχρονικότητα της κατασκευής, η λειτουργικότητα και η συνομιλία της με το φυσικό τοπίο, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του έργου μας, τα οποία και προσαρμόζονται στη μοναδικότητα της κάθε περίπτωσης και στις επιθυμίες κι ανάγκες του κάθε ανθρώπου που το κατοικεί. Η έμπνευση και η καθαρότητα των έργων μας, είναι κι αυτή που μας χάρισε έναν αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων σε πανελλήνιους και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.


η ομαδα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

αρχιτεκτων μηχανικος εμπ
Λεκτωρ ΠΔ.407 Σχολης Αρχιτεκτονων Πανεπιστημιου Πατρας

Από το 1980 δραστηριοποιείται στην εκπόνηση ποικίλων μελετών ιδιωτικών και δημοσίων έργων, εντός και εκτός Ελλάδος, έργων αποκατάστασης και αστικού σχεδιασμού. Έχει διατελέσει αναπληρωματικό μέλος Α/θμιας ΕΠΑΕ ως εκπρόσωπος ΣΑΔΑΣ, τακτικό μέλος Β/θμιας ΕΠΑΕ ως εκπρόσωπος ΤΕΕ, εκπρόσωπος ΤΕΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΧΟΠ, τακτικό μέλος της επιτροπής του ΤΕΕ Πολεοδομίας και Χωροταξίας, καθώς και Λέκτορας ΠΔ.407 στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό πανελλήνιων και διεθνών αρχιτεκτονικών διαγωνισμών, όπου κι έχει διακριθεί με 8 α’ βραβεία, 4 β’ βραβεία, 3 γ’ βραβεία, 2 δ’ βραβεία και 6 εύφημες μνείες και η δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε πολλά αρχιτεκτονικά περιοδικά και sites στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

αρχιτεκτων μηχανικος πθ
M.A. – LANDSCAPE AND URBANISM
[KINGSTON UNIVERSITY, LONDON, UK]

Γεννήθηκε το 1985 στο Χολαργό Αττικής. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος ΤΕΕ από το 2009 και κάτοχος μελετητικού πτυχίου A’ τάξης. Το 2012 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πανεπιστήμιο Kingston University του Λονδίνου με τίτλο “Master of Arts [MA], Landscape and Urbanism”. Ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό της Δίπλωμα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επικοινωνίας κι Ενημέρωσης με εξειδίκευση στον τομέα της σχέσης των ΜΜΕ με την Αρχιτεκτονική.

Ασχολείται ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός με μελέτες δημόσιων και ιδιωτικών έργων, με πανελλήνιους και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, καθώς και με έργα interior design. Το 2015 εργάστηκε ως Ρroject Μanager στην αποκατάσταση διατηρητέων κατοικιών στο Chelsea του Λονδίνου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

αρχιτεκτων μηχανικος πθ
M.Sc. – RESILIENT AND SUSTAINABLE STRATEGIES
[KU LEUVEN, BELGIUM]

Γεννήθηκε το 1989 στο Χολαργό Αττικής. Το 2013 αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σπούδασε στο Politecnico di Milano το 2010 μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών  Erasmus. Tο 2016 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Λουβένης [KU Leuven] στο Βέλγιο, με τίτλο “Master of Science in Architecture [MSArch], Resilient and Sustainable Strategies”.

Τον Ιούλιο του 2016 ταξίδεψε στην πόλη Moshi της Τανζανίας και συμμετείχε σε εθελοντικό πρόγραμμα κατασκευής του χώρου εστίασης ενός δημοτικού σχολείου. Ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες και διαγωνισμούς, καθώς και με την αρχιτεκτονική φωτογραφία, όπου κι έχει διακριθεί για το έργο του.


εξωτερικοι συνεργατεσ

Κωνσταντίνος Λέλης, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Νίκος Παπαδόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Πάνος Ευαγγελίου, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Λεωνίδας Λατσός, Πολιτικός Μηχανικός Π.Π.
Γιάννης Αποστόλου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Π.Π.
Απόστολος Καταγής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Σίμος Σίμος, Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.
Γιώργος Αλεξίου, Τοπογράφος Μηχανικός
Νίκος Γιαννοθανάσης, Τοπογράφος Μηχανικός
Γιάννης Βούλγαρης, Πολεοδόμος-Χωροτάκτης


Δήμητρα Τσεργά, Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικών Μελετών
Άρης Πιπέλιας, Φωτογράφος
Νίκος Στεφανής, Φωτογράφος
Νίκος Μπιλάλης, Web Developer – SiteSyntax